Acerca de mí

Aliquam in dolor lacus. Praesent eget dapibus tortor. Nulla facilisi. Mauris condimentum eros orci, et sagittis nisl malesuada nec. Donec viverra tincidunt pellentesque. Vestibulum dapibus tellus eget elit ultrices placerat. Suspendisse ut justo ex. Nam venenatis sodales hendrerit.

Nulla consectetur erat eget viverra laoreet. Vivamus semper fermentum ante, eu ullamcorper mauris malesuada in. Integer dapibus placerat ligula fringilla egestas. Fusce nec augue facilisis, vulputate lacus nec, pulvinar tortor. Ut sed ligula justo. Aenean quis ornare risus. Praesent et nisl ex. Fusce ultricies rutrum est, id sodales arcu pellentesque ut. Donec pulvinar volutpat lacus sed sagittis. Proin a interdum risus, nec dapibus libero. Pellentesque dignissim id lectus hendrerit semper. Aenean quam leo, hendrerit a finibus sit amet, ultrices sed magna. Sed aliquet eros sapien, nec finibus justo ultricies ac.

Fusce facilisis auctor consectetur. Nam sed sapien consequat urna tincidunt porttitor in sit amet ex. Nulla facilisi. Duis massa quam, scelerisque eu placerat vel, ullamcorper eget est. Maecenas aliquet posuere turpis, in egestas ligula condimentum eu. Mauris nisi nibh, hendrerit quis sapien viverra, sollicitudin euismod lacus. Nunc placerat risus nec nisi fringilla tristique.

Sobre mi

Les meves històries

intentem crear un ambient solidari, amb generositat i reciprocitat, per treballar conjuntament i aconseguir l'objectiu

Joan Ramon Fernández i Fernández

Nascut al barri del Guinardó de Barcelona, vaig començar a viure paral·lelament als esdeveniments del maig francès, una oportunitat de canvi, la primera de moltes que vindran.

Els nostres ancestres vivien en un ambient hostil i perillós. Quant es trobaven amb un animal salvatge podien fugir-ne. Avui no és possible sortir corrents ni passar a l'atac davant la majoria de coses que ens preocupen.

Segurament per això, quant puc, surto a còrrer per muntanya, no amb ànim competitiu, si no com a teràpia curativa.

El benestar de les persones no només depèn dels recursos socials i materials, si no també dels recursos espacials, i avui dia passem més del 80% del temps en espais interiors

 

 

 

Algunes idees

En aquest web-blog es difondran idees per estalviar i millorar el benestar de les nostres llars, per apoderar-nos com a usuaris actius d'habitatge i energia. Aprendrem junts a descobrir noves fites

Aparellador, tècnic de capçaleraespecialitzat en rehabilitació i qualitat ambiental de l'edificació. Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona. UPC. Universitat Politècnica de Catalunya. Aquí un enllaç al meu perfil de linkedin, on trobaràs la meva trajectòria professional i acadèmica: https://www.linkedin.com/in/joanrafdez

Soc el professional que, per encàrrec de les persones usuàries, propietat o comunitat de propietaris, vetlla per la conservació, el manteniment de l'habitatge, la rehabilitació de la construcció, i assegura la qualitat de vida dels seus ocupants. Sóc el metge de capçalera que té cura de la salut del teu habitatge. Estic especialitzat en rehabilitació energètica, amb una experiència-preparació tècnica de més de 20 anys, i el suport del col·legi professional d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, que certifica la meva competència. Aquí l'enllaç al directori de col·legiats

Universitat Politècnica de Catalunya. UPC. Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona EPSEB (1999). Arquitectura Tècnica i Edificació: Direcció i execució material de l’obra, la seva organiztació i planificació, el control de qualitat, la prevenció i seguretat laboral, la gestió econòmica, i el control de costos. Especialitat en rehabilitació. Postgrau de qualitat ambiental en els edificis: Metodologies i eines d'avaluació (2010). Gestió energètica d'edificis (2012). Autoconsum elèctric amb energies renovables (2013)


Els edificis necessiten un manteniment i control al llarg de la seva vida útil, i amb el pas del temps cal fer-hi operacions de rehabilitació. Requereixen, a més, una posada al dia pel que fa a l'eficiència energètica, qualitat ambiental, condicions d’accessibilitat i confort. En aquest sentit, et puc ajudar com a tècnic de capçalera que guiï les operacions que cal fer en cada moment, per assegurar-ne el correcte manteniment i adequar l’habitatge a les noves necessitats.